Prima skluzavka

Když mi syn neřekl, že by chtěl na zahradu nějakou skluzavku, tak jsem chvíli přemýšlela, jestli mu tohle vůbec splnit. Protože syn už měl sedm let a já jsem si říkala, že už je na to asi veliký, protože když jsem se dívala na cenové relace těch velkých dětských skluzavek a dalších houpaček nebo dětských hřišť, tak se mi málem protočily panenky. Protože takové už větší klouzačky pro větší děti, už stojí také více peněz. Takže jsem stále netušila, jestli mu pořídit nějakou malou klouzačku. Anebo ještě velkou klouzačku. A nakonec to všechno dopadlo tak, že jsme se celá rodina složili na nějakou velikou kvalitní skluzavku pro děti.

A co nafukovací skluzavka?

Skluzavku na zahradu jsme dali opravdu do stínu a pod strom, aby tam jsem se cítil v pohodlí. Také jsme vedle klouzačky dali krásný bazén a je to vedle dětského hřiště. A syn má ještě na zahradě pískoviště a jinou malou skluzavku a také houpačky, takže jsme si řekli, že když pořídíme ještě jednu kvalitní skluzavku, tak syn bude mít vlastně kvalitní pískoviště a celkově hřiště. Také je výhodné to, že kvalitní dětská skluzavka vede přímo vedle pískoviště, takže když se syn bude chtít svézt, může si skluzavku dát do písku a bude se vlastně klouzat do písku. A tohle jsme jako malé děti dělaly i mi.

Syn miluje skluzavku.

A řeknu vám, že to veliká zábava, protože když kloužete do písku anebo do bazénku, tak je to větší zábava než se klouzat normálně na trávu anebo na chodník. Takhle alespoň se nezraníte anebo si neodřete kolena. Já jako malá holka jsem měla z dětské skluzavky věcně odřená kolena a lokty, takže jsem ráda, že syn rád klouže do písku anebo do bazénu. Navíc také díky skluzavce má syn více kamarádů, protože k nám chodí i děti z okolní vesnice, takže jsem ráda, že syn není sám a že si vyhraje i s ostatními dětmi mimo školku. A skluzavku pro děti https://www.detskahriste.cz/detske-skluzavky/ najdete jistě na webu, kde je mnoho typů skluzavek.

Author: